Το W.E., η νέα ταινία της Madonna, συναντά τον Λόγο του Βασιλιά

19/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Οι πληροφορίες έρχονται απ’ ευθείας από το Φεστιβάλ Βερολίνου.

Η Madonna δουλεύει αυτό τον καιρό την επόμενη κινηματογραφική της δουλειά, την ταινία “W.E.”, στην οποία υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία.

Η πλοκή της ταινίας μοιράζεσαι σε δυο εποχές, στο σήμερα, με την ρομαντική ιστορία ανάμεσα σε μια παντρεμένη γυναίκα (Άμπι Κόρνις) και έναν Ρώσο φύλακα ασφαλείας (Όσκαρ Άιζακ) και το love story ανάμεσα στον Βασιλιά της Αγγλίας, Εδουάρδο τον 8ο (Τζέιμς Ντ’ Άρσι) και μια χωρισμένη Αμερικανίδα, την Γουόλις Σίμσον (Άντρεα Ράισμποροου), πίσω στην δεκαετία του ’30.

Τον Βασιλιά Εδουάρδο τον 8ο, θα θυμάστε από τον “Λόγο του Βασιλιά”, ως τον αδερφό του Βασιλιά Γεωργίου του 6ου (Κόλιν Φερθ). Ο Εδουάρδος άφησε τον θρόνο, λόγω της σχέσης του με την δυο φορές χωρισμένη Σίμσον και της πολιτικής και συνταγματικής κρίσης που θα δημιουργούσε στη χώρα ο ενδεχόμενος γάμος τους. Τους δυο χαρακτήρες στην υποψήφια για 12 Βραβεία Όσκαρ ταινία του Τομ Χούπερ, ενσαρκώνουν ο Γκάι Πιρς και η Ιβ Μπεστ.

Εταιρία παραγωγής της ταινίας “W.E.” είναι η IM Global, η εταιρία που μας έδωσε πριν δυο χρόνια το αριστουργηματικό “A Single Man”, σε σκηνοθεσία Τομ Φορντ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!