BOUCHERON Quatre “Black Edition”

23/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Γαλλικός ιστορικός οίκος κοσμημάτων BOUCHERON επιστρέφει με μια νέα εκδοχή του διάσημου δακτυλιδιού Quatre. Πρόκειται για την Black Edition , η οποία συνδυάζει τον λευκό στο μαύρο χρυσό, με ή χωρίς διαμάντια.

Ο οίκος κοσμημάτων Boucheron δημιουργεί από το 1858 μοναδικά κοσμήματα για σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες όπως βασιλείς και αστέρες του κινηματογράφου.

Τα δακτυλίδια της σειράς Quatre του οίκου κοσμημάτων έχουν αγαπηθεί από άνδρες και γυναίκες οι οποίοι αναζητούν την απλότητα της αληθινής πολυτέλειας, σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνογνωσία και το γεμάτο ιστορία όνομα του οίκου Boucheron.

Ένα δακτυλίδι το οποίο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε γιατί όταν ο άνδρας ξέρει πώς να φορέσει το κόσμημα και να το ενσωματώσει στο ντύσιμο και το στυλ του, τότε το κόσμημα μπορεί πράγματι να κάνει τη διαφορά, χωρίς τον κίνδυνο δυσμενών σχολίων. Ένα δακτυλίδι για τον σύγχρονο άνδρα ο οποίος έχει το στυλ και την προσωπικότητα να ”υποστηρίξει” αυτό το οποίο φορά, όπως ισχύει άλλωστε για οτιδήποτε φορά.

Για πληροφορίες www.boucheron.com

 

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση της νέας εκδοχής του διασημου Quatre Black Edition που τόσο αγαπήσαμε από την πρώτη ματιά.

 

Ταυτότητα

ΟLucasSamaltanosFerrierείναι πτυχιούχοςγεμμολόγοςτουGemologicalInstituteofAmerica ( GIA ) καισχεδιαστήςκοσμημάτων. ΕίναιμέλοςτηςΑμερικανικήςένωσηςιστορικώνκοσμήματος ( ASJH ), τεχνικόςσύμβουλοςσειδιωτικέςσυλλογέςκοσμημάτωνκαιρολογιών καισυντάκτηςάρθρωνγιατοκόσμημακαιταρολόγια.

Γιαπολλάχρόνιαεργαζότανωςmodelagentκαιmodelscouterαλλάκαιωςσύμβουλοςσεεπιχειρήσειςμόδαςστοεξωτερικό. 

Από το τεύχος 33 συνεργάζεται με το antivirus ως fashiondirector του περιοδικού και αρθρογράφος.

E-mail : [email protected]

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!