Outview 2012 – Κερδίστε προσκλήσεις για τρεις ακόμη προβολές

11/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Την Κυριακή το 6ο Outview LGBT Film Festival κατεβάζει αυλαία… αλλά μέχρι τότε εμείς σας έχουμε προσκλήσεις για τρεις ακόμη προβολές.

Σάββατο

18.00: Israeli Shorts Boys and Girls (15 διπλές προσκλήσεις)
20.45: Mommy is Coming (3 διπλές προσκλήσεις)

Κυριακή

19.30: The Event (10 διπλές προσκλήσεις)

Για να λάβετε μέρος, απλά στείλτε mail στο[email protected], με τον τίτλο της ταινίας που επιθυμείτε ή αφήστε comment με τον την ταινία που θέλετε να δείτε.

 

 

19.00 – Israeli Shorts Boys, 83′

Γκέι ταινίες μικρού μήκους από το Ισραήλ διαλεγμένες από τον Yair Hochner, Διευθυντή του Tel Aviv LGBT Film Festival.

Παρουσία Yair Hochner

Tom (Nimrod Shapira, Israel, 23’, 2010)
Ο Tom θέλει τον Daniel να τον αγαπήσει όπως εκείνος αγαπάει την Michal. Η Michal θέλει από τον Daniel να της φέρεται όπως εκείνος φέρεται στον Tom. Ο Daniel τους έχει σιχαθεί και τους δυο.

Your Warmth (Zvi Landsman, Israel, 13’, 2010)
Η ανάγκη του Johathan για αγάπη τον πηγαίνει στο παρκάκι για πρώτη φορά. Θέλει απλά να τον αγκαλιάσουν. Θα το βρει στο πάρκο αυτό; Και τι θα πρέπει να προσφέρει εκείνος;

Watch over Me (Mysh, Israel, 15’, 2010)
Στο τέλος της εκπαίδευσης του για μια άκρως απόρρητη αποστολή στον στρατό, ο Eitan περνάει ένα βράδυ στο Τελ Αβίβ με 2 φίλους του από το στρατό. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μαθαίνει κάποια πράγματα για τον εαυτό του και την διμοιρία του που θα τον ταρακουνήσουν.

A Word (Yoav Inbar, Israel, 26’, 2010)
Αγκαλιασμένος με το σύντροφο του στο κρεβάτι και μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια για πρωινό σεξ, ο Ron ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να πει τις λέξεις «Σ’αγαπάω». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον διώξει ο σύντροφος του από το σπίτι του και να ξεκινήσουν διάφορες συναντήσεις με ξένους προσπαθώντας να βρει το νόημα της λέξης «Αγάπη» και γιατί δεν μπορεί να την νιώσει.

The Traitor (Tomer Velkoff, Israel, 14’, 2009)
Οι Tomer και Shmulik είναι ένα ζευγάρι. Ένα βράδυ ένας από αυτούς ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Ο πόνος υπερισχύει της στοργής τους και η βραδιά παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

 

Mommy is Coming (Cheryl Dunye, Germany, 70’, 2012)

Η καινούρια ταινία της Cheryl Dunye! Η ταινία MOMMY IS COMING είναι πιπεράτη, queer, σέξυ, ρομαντική και διαδραματίζεται στο Βερολίνο. Μια άποψη πάνω στις τρελές ρομαντικές κωμωδίες από την σκηνοθέτρια Cheryl Dunye (THE WATERMELON WOMAN, STRANGER INSIDE, THE OWLS) που προσθέτει ερωτισμό στον ήδη πανέξυπνο τρόπο σκηνοθεσίας της.

Επίσημη συμμετοχή Berlinale 2012

Η DYLAN, μια σέξυ νεαρή Βερολινέζα Femme κοπέλα και η σύντροφός της CLAUDIA, μια αμερικανίδα Butch υπάλληλος ξενοδοχείου, έχουν μια σεξουαλική ζωή που θα ζηλεύαμε όλες. Πηδιούνται σε όλη την πόλη – όποτε θέλουν και όπως θέλουν. Αλλά ακόμη και τα καυτά queer ζευγάρια έχουν προβλήματα. Όταν η Dylan αποφασίζει να χωρίσει με την Claudia τα πράγματα λοιπόν περιπλέκονται, ειδικά όταν η Helen (η μητέρα της Dylan) κάνει μια αιφνίδια επίσκεψη. Προσοχή: έρχεται η μαμά!

 

19.30 – The Event (Thom Fitzgerald, Canada, 114’, 2003)

Η νεαρή εισαγγελέας Νικόλ, έχει αναλάβει την ύποπτη αυτοκτονία ενός νέου, του Ματ Σαπίρο. Oι υποψίες για τις συνθήκες θανάτου του μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο όταν το θέμα φαίνεται να ‘κουκουλώνεται’ από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον. Έτσι, η Νικόλ ξεκινά μια κοπιαστική έρευνα, που θα αποκαλύψει περίεργα, τραγικά μυστικά…

Παρουσία Σκηνοθέτη

Βραβείο Siegessäule Berlinale 2003
Grand Jury Award L.A. Outfest

Ο Ματ έπασχε από AIDS, η οικογένειά του είχε καταρρακωθεί από το γεγονός της αρρώστειάς του και η μεγάλη έκπληξη: την τελευταία μέρα της ζωής του, ο Ματ οργάνωσε ένα μεγάλο και κεφάτο αποχαιρετιστήριο πάρτι, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε όλο – εκτός από το σημείο της αυτοκτονίας του που παραμένει ένα μυστήριο…





ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!