Διαγωνισμός: Mine Vaganti… Queer κωμωδία από την Ιταλία

20/04/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Tutto Italia… η αλλιώς ένα ολοκαίνουργιο κινηματογραφικό event που από χθες μέχρι και τις 25 Μαρτίου μας ταξιδεύει στην καρδιά του ιταλικού σινεμά, υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Πρόκειται για την πρώτη ετήσια «Γιορτή Ιταλικού Κινηματογράφου και Κουλτούρας» που διοργανώνεται στην Αθήνα. Στο φεστιβάλ, που θα φιλοξενηθεί στους κινηματογράφους Ideal στην Πανεπιστημίου και Ελλη στην Ακαδημίας, θα προβληθούν 26 συνολικά ταινίες του σύγχρονου ιταλικού σινεμά.

Οι αναγνώστες του Antivirus θα έχουν μάλιστα την δυνατότητα να κερδίσουν προσκλήσεις για την ταινία Περιπλανώμενες Νάρκες (Mine Vaganti), μεγάλη επιτυχία του ιταλικού κινηματογράφου πριν δυο χρόνια.

Η προβολή είναι την Τρίτη 24 Απριλίου, στο Ιντεάλ (20.00) και για να κερδίσετε προσκλήσεις, απλά στέλνετε e-mail στο [email protected].

Η κλήρωση για τους 15 νικητές θα γίνει την Δευτέρα 23 Απριλίου.

Mine Vaganti – Περιπλανώμενες νάρκες
Σκηνοθεσία: Φέρζαν Οζπετεκ
Παίζουν: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Αλεσάντρο Πρετσιόζι

Πάνω που gay γιός μιάς οικογένειας της επαρχίας ετοιμάζεται να ανακοινώσει την αλήθεια για το άτομο του , τον προλαβαίνει ο μεγάλος αδελφός και κάνει εκείνος την ανακοίνωση για το δικό του άτομο. Ο Φέρζαν Οζπετεκ, Τούρκος της Ιταλίας, ή κι «Αλμοδόβαρ της Ιταλίας», βάζει βαθιά το μαχαίρι στο συντηρητισμό μέσω της κωμωδίας.




Δες και αυτό!