Shopping : LUISA VIA ROMA

28/04/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το ανακάλυψα όταν πρωτοέφτασα στη Φλωρεντία τον Ιούλιο του 2007.

Τον ένα χρόνο που έζησα στη Φλωρεντία, το συγκεκριμένο κατάστημα υπήρξε το αγαπημένο μου. Γνώριζα την κάθε γωνία, την κάθε πωλήτρια ή πωλητή με το μικρό της/του όνομα και αυτοί το δικό μου. Γνωρίζαν καλύτερα από εμένα το τι μου ταίριαζε, το τι έπρεπε να μου δείξουν, το τι θα αγαπήσω. Και αυτό γιατί όλη η ομάδα είναι επαγγελματίες όχι απλά πωλητές αλλά και άριστοι γνώστες της μόδας.

Το LUISA VIA ROMA δεν είναι απλά ένα κατάστημα ή τουλάχιστον δεν είναι ένα παραδοσιακό κατάστημα. Είναι ένα κατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς να δει τις τάσεις, να αγοράσει πρώτος-καιρό πριν διατεθούν στην υπόλοιπη αγορά- προιόντα.

Τώρα μπορεί κανείς να κάνει μια βόλτα στο υπέροχο κατάστημα, μέσα από την ηλεκτρονική διαδικτυακή παρουσία του. Μπορείτε να δείτε τις τάσεις, τα προιόντα και να αγοράσετε αν θέλετε κάτι.

Μπορεί κάποιος να πει ότι οι τιμές είναι λίγο ακριβές, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα προιόντα. Στο κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε μια υπέροχη βερμούδα με λιγότερο από εκατό ευρώ και πολλά ακόμη ρούχα και αξεσουάρ. Αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη, γιατί απλά θα το αγαπήσετε.

Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής, επειδή απλά μας τα χαρίζει το κατάστημα.

Η ανδρικές σειρές του καταστήματος είναι διαθέσιμες εδώ.

Καλές αγορές .

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!