Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου – νέος διαγωνισμός για προσκλήσεις

24/03/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Οι διαγωνισμοί του Antivirus που σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την queer ενότητα του Γαλλόφωνου φεστιβάλ Κινηματογράφου συνεχίζονται.

Σήμερα και αύριο έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις για τις ταινίες Je t’aime, moi non plus (Εγώ Δεν Σ’ Αγαπώ), όπως και για μια ακόμη προβολή του L’Homme au Bain (Man at Bath), με τον François Sagat.

Το “ Je t’aime, moi non plus” προβάλλεται τη Δευτέρα 26/3, στο Ιντεάλ, στις 22.30 και 5 από εσάς θα κερδίσουν από μια διπλή πρόκληση.

Το “ L’Homme au Bain” προβάλλεται για δεύτερη και τελευταία φορά την Τρίτη 27/3, στον Δαναό 2, στις 22.45 και 3 από εσάς θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.

Πως παίρνετε μέρος στο διαγωνισμό;

Απλά στέλνετε e-mail στο [email protected] με τον τίτλο της ταινίας που σας ενδιαφέρει.

Οι νικητές του “Je t’aime, moi non plus” θα κληρωθούν την Κυριακή το βράδυ και του “L’Homme au Bain”, την Δευτέρα.

 


JE T’AIME MOI NON PLUS / ΕΓΩ ΔΕΝ Σ’ ΑΓΑΠΩ

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Serge Gainsbourg
Hθοποιοί: Jane Birkin, Joe Dallesandro, Hugues Quester, Reinhard Kolldehoff, Gérard Depardieu

Υποψηφιότητες στα βραβεία César 1977 στις κατηγορίες καλύτερης πρωτότυπης μουσικής, καλύτερης ηχοληψίας

H Johnny δουλεύει σερβιτόρα σε ένα μπαρ για φορτηγατζήδες στη μέση του πουθενά. Η ζωή της είναι μοναχική και ανιαρή. Μέχρι που εμφανίζεται ο Krassky, που οδηγεί ένα φορτηγό με καρότσα. Η Johnny τον ερωτεύεται. Ο Boris, το αφεντικό της, την προειδοποιεί πως αυτός που της αρέσει είναι ομοφυλόφιλος, όμως εκείνη δεν δίνει σημασία. Αλλά και ο Krassky νιώθει να έλκεται από την ανδρόγυνη εμφάνιση της κοπέλας. Όμως ο έρωτάς τους θα συναντήσει ένα εμπόδιο: τη ζήλια του Padovan, του συντρόφου του Krassky.

HOMME AU BAIN / MAN AT BATH

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Christophe Honoré.
Hθοποιοί: François Sagat, Chiara Mastroianni, Dustin Segura-Suarez, Omar Ben Sellem.

Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Λοκάρνο 2010

Ανάμεσα στο Gennevilliers και τη Νέα Υόρκη, ο Omar και ο Emmanuel κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποδείξουν ο ένας στον άλλον πως δεν αγαπιούνται πια.




Δες και αυτό!