AYΡΙΟ, ARTISTS FOR ATHENS PRIDE IV: Έκθεση – Δημοπρασία υπέρ του Athens Pride

16/03/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

 

 

 

Η γκαλερί THE BREEDER παρουσιάζει:
ARTISTS FOR ATHENS PRIDE IV
Έκθεση – Δημοπρασία υπέρ του Athens Pride

Στις 17 Μαρτίου 2012 η γκαλερί The Breeder θα φιλοξενήσει για τέταρτη χρονιά την ετήσια έκθεση και δημοπρασία έργων σύγχρονης τέχνης, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη του Athens Pride (9 Ιουνίου 2012).
Η έκθεση-δημοπρασία Artists for Athens Pride, όπως και το φεστιβάλ που υποστηρίζει, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πολυαναμενόμενες ετήσιες εκδηλώσεις της πόλης. Η φετινή εκδοχή παρουσιάζει σημαντικά έργα, πολλά των οποίων δημιουργήθηκαν ειδικά γι’ αυτήν και προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από 30 καλλιτέχνες οι οποίοι/ες ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ΗΠΑ, Πολωνία, Σκοτία, Γερμανία, Αυστραλία, Αγγλία, Νορβηγία). Με τη συμμετοχή μερικών από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής τέχνης, η ομαδική αυτή έκθεση γεφυρώνει όλες τις γενιές και εκπροσωπεί όλες τις τάσεις της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.

Τα τελευταία 3 χρόνια, τα έσοδα από τη δημοπρασία Artists for Athens Pride στηρίζουν οικονομικά το Athens Pride, και χάρη σ’ αυτά διεξάγονται δωρεάν δημόσιες πολιτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τις οποίες απολαμβάνουν χιλιάδες άνθρωποι. Αυτή η εξαιρετική επίδειξη ευαισθησίας και συνείδησης από την πλευρά ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, κάνει το Athens Pride μοναδικό, αφού είναι το μόνο Pride του κόσμου το οποίο χρηματοδοτείται κυρίως από τον εικαστικό χώρο!

Η έκθεση-δημοπρασία Artists for Athens Pride ΙV, εκτός από υποδειγματική ανασκόπηση σύγχρονης τέχνης, προσφέρει σε φιλότεχνους και συλλέκτες τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ποιοτικά έργα σε εξαιρετικές τιμές, και συγχρόνως να υποστηρίξουν το κοινωνικό έργο του Athens Pride.

Έργα πρόσφεραν οι καλλιτέχνες:
Hilde Aagaard, Αλέξης Αυλάμης, Tony Garifalakis, Αλέξανδρος Γεωργίου, Μαρία Γεωργούλα, Μαριάννα Γκιόκα, Helen de Main, Αναστασία Δούκα, Ειρήνη Ευσταθίου, Λάκης & Άρης Ιωνάς / The Callas, Μιχάλης Κατζουράκης, Niall Macdonald, James McLardy, Κατερίνα Μερτζάνη, Nicolas Moore, Ελένη Μυλωνά, Catalina Niculescu, Δημήτρης Ντουραμάκος, Γιώργος Παπαδάτος, Νίκος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Τερέζα Παπαμιχάλη, Ρένα Παπασπύρου, Nicolas Party, Ζάφος Ξαγοράρης, Γιάννης Σαββίδης, Γεωργία Σαγρή, Άσπα Στασινοπούλου, Πάνος Τσαγκάρης, Δημήτρης Φουτρής. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Andrea Gilbert στο 6974187383, [email protected]
——–

Επιμέλεια: Andrea Gilbert
Κοκτέιλ: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012, 18.00-24.00
Δημοπρασία: 20.00-22.00
Είσοδος: €10 (δωρεά στο Athens Pride)
Υποδοχή: The Breeder, Ιάσονος 45, Μεταξουργείο

Διάρκεια έκθεσης: 15 – 17 Μαρτίου 2012
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 12.00-18.00

 

Ξενάγηση Δημοσιογράφων από την Andrea Gilbert στην Έκθεση
Ξενάγηση Δημοσιογράφων από την Andrea Gilbert στην Έκθεση

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!