Η ομοφοβική δήλωση του Προέδρου Λευκορωσίας

05/03/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Grigoryevich Lukashenko , γνωστός για την καταστολή της αντιπολίτευσης στη χώρα του του, επέλεξε να καταγγείλει χθες τις ευρωπαϊκές κριτικές στον τρόπο που ασκεί την εξουσία και δήλωσε , ότι αξίζει καλύτερα να είναι «δικτάτορας παρά αδερφή ».

Ο Alexander Grigoryevich Lukashenko απάντησε στην κριτική του Πολωνού Υπουργού εξωτερικών Radoslaw Sikorski, και του Γερμανού ομολόγου του Guido Westerwelle, ο οποίος δεν κρύβει την ομοφυλοφιλία του.

«Ο πρώτος ζει στη Βαρσοβία και ο δεύτερος στο Βερολίνο», δήλωσε ο Lukashenko. « Όσο αφορά το δεύτερο που φωνάζει ότι είμαι δικτάτορας (…) όταν τον άκουσα είπα στον εαυτό μου καλύτερα να είσαι δικτάτορας παρά αδερφή». ( Σημείωση του συντάκτη : Η δήλωση του περιέχει άλλη λέξη , πολύ πιο σκληρή. )

Δεν είναι η πρώτη επίθεση κατά του Guido Westerwelle από τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας. Το Φεβρουάριο του 2011 είχε πει στον Γερμανό υπουργό ότι δεν συμπαθούσε τις «αδερφές » ( Σημείωση : Και εδώ η λέξη είναι διαφορετική ) και του είχε δώσει τη συμβούλη «κοιτώντας τον στα μάτια» να ζήσει μια «φυσιολογική ζωή».

Η Λευκορωσία έχει υποστεί κυρώσεις από πολλές χώρες του δυτικού κόσμου για τις συλλήψεις μελών της αντιπολίτευσης ειδικά μετά την επανεκλογή του Alexander Grigoryevich Lukashenko το 2010 με ποσοστό άνω του 80%.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!