Queer in Athens Festival

11/02/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Η ομάδα του ΚΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ και το Nosotros καλεί όλους τους gay, straight, bisexual, trans, lesbian και asexual φίλους του σε ένα διήμερο πάρτυ που θα διεξαχθεί στους χώρους του Nosotros από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου

Στις 20.00 το βράδυ γίνεται ανοιχτή συζήτηση με θέμα ‘What the Fuck is Queer?’ αναλύοντας τον όρο queer και τις συνιστώσες του.

Στις 22.30 το βράδυ ξεκινούν live concert από:

Tον Άγγελο κυρίου, αυτό τον ιδιαίτερο τύπο που ηχογραφεί τραγούδια με αποσπάσματα από συνομιλίες δικών του ανθρώπων και στίχους δικής του μοντέρνας ποίησης, προσφέροντας τα δωρεάν από το blog του.

Τον αρχιτέκτονα, κομίστα και πρόσφατα απολυμένο στρατιώτη Pan Pan, που με το φετινό του πρώτο album Someday, Maybe I Won’t Mind κατάφερε να μπεί στoυς καλύτερους δίσκους της χρονιάς της ψηφοφορίας των Ελλήνων bloggers.

Τον Βεροιώτη Larry Gus, που με το προηγούμενο album του Stitches, έλαβε διθυραμβικές κριτικές από εγχώρια και ξένα blogs κι έχει παίξει μουσική σε μεγάλα φεστιβάλ, Πανεπιστήμια, παραλίες, παντού με δύο λόγια, λίγο πριν την κυκλοφορία της 3ης δισκογραφικής του δουλειάς.

Μετά το τέλος των συναυλιών θα ακολουθήσει dj set από τον Dear Quentin, γνωστό από τα bars του Μοναστηρακίου για τις σκοτεινές κιθαριστικές μουσικές που παίζει και το ιδιαίτερο στυλ του.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

Στις 20.00 το βράδυ θα προβληθεί η βρετανική ρομαντική κομεντί Beautiful Thing μια ταινία για τις εξερευνήσεις του εφηβικού ομοφυλοφιλικού έρωτα και το outing σε μία δυσλειτουργική κοινωνία, καθώς και το κλασσικό προκλητικό avant-garde trash αριστούργημα του John Waters, Pink Flamingos με την μοναδική drag queen Divine.

Στις 23.30 το βράδυ ξεκινά το pre Valentine sex party όπου θα γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα μας και θα βρούμε τον/την βαλεντίνο/α μας σε μια καθόλου ρομαντικη βραδιά με φθηνά ποτά και dj set από Τ.Rash (τον άνθρωπο που ξέρει να εκτιμήσει την Cher ως απαράμιλλη drag αξία), την Drama Queen (μια εγκαταλελειμένη ντίβα του ελληνικού σινεμά), τους Tone Twisters (γνωστούς popliers με ευρείες μουσικές γνώσεις), τον Blu Velvet (την Kim Kardashian της hipsteroκοινότητας), τον Narita (τον πρίγκιπα της απογευματινής ζώνης του poplie και προστάτη του witchouse).

Παράλληλα με το πάρτυ στον πάνω όροφο θα λειτουργούν dark rooms για τους ερωτευμένους και μη queer βαλεντίνους.

*Και τις 2 μέρες του φεστιβάλ θα προβάλλεται queer visual art show από τους Void Optical Art Lab

-Ημερομηνία: Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου και Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου
-Τοποθεσία: Nosotros (Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια)
-Ώρα έναρξης: 20.00 το βράδυ
-Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου
(20.00 και έπειτα) Ανοιχτή Συζήτηση ‘What the Fuck is Queer?’
(22.30 και έπειτα) Live concert from: Άγγελος κυρίου + Pan Pan + Larry Gus / Dj set from: Dear Quentin /
+ Queer Visual Art Show from: Void Optical Art Lab

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου
(20.00 έως 23.30) Προβολή ταινιών Beautiful Thing + Pink Flamingos
(23.30 και έπειτα) Pre-Valentine Queer Sex Party: T.Rash + Drama Queen + Tone Twisters + Blu Velvet + Narita
+ Queer Visual Art Show from: Void Optical Art Lab



πηγή: www.lesbian.gr

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!