La gaya aquela θα πει…

23/02/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Το Rooster είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον Δημήτρη Θυμή στην τρίτη του ατομική έκθεση, με τίτλο “La gaya aquela”.

La gaya aquela θα πει… χαρούμενη δύναμη στην προβηγκιανή διάλεκτο. Ορμώμενος από το βιβλίο του Νίτσε, Χαρούμενη Επιστήμη (La gaya scienza) και με τις ξυλομπογιές που χρησιμοποιεί ως κύριο μέσο στα έργα του, δημιουργεί πολύχρωμα αφαιρετικά γεωμετρικά τοπία και καλλίγραμμα ανδρικά κορμιά που φαντάζουν ιδεατά, ηδονικά σχεδόν τέλεια. Ο Δημήτρης Θυμής συνεχίζει το ταξίδι μελετώντας τη φόρμα του ανθρώπινου σώματος και κατ’ επέκταση τη φόρμα που γεννά η φύση. Αναδεικνύει τους γυμνασμένους μυς μέσω της κίνησης και της στατικότητας, στην ενέργεια και στην ηρεμία τους.
Σε αυτή τη συλλογή παρουσιάζονται εικόνες ονειρικές, ψυχεδελικές με new age επιρροές, εκλεπτυσμένα αποδομημένες που καλωσορίζουν το θεατή στο ευχάριστο trip του χρώματος.

Ο Δημήτρης σπουδάζει ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη ζωγραφική είναι αυτοδίδακτος. Για εκείνον, πηγές έμπνευσης στο έργο του αποτελούν κυρίως ο έρωτας, η μουσική και η φύση.

Επιμέλεια
Ηλίας Ζαΐμης

 

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!