Γαλλία: Κυρώσεις αναμένεται να επιβληθούν σε βουλευτή που αρνήθηκε τη δίωξη των ομοφυλόφιλων από τους ναζί

20/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Αυστηρές κυρώσεις αναμένεται να επιβληθούν σε γάλλο βουλευτή, που ανήκει στο κυβερνών κόμμα UMP του προέδρου Sarkozy, ο οποίος αρνήθηκε ότι οι Γάλλοι ομοφυλόφιλοι διώχθηκαν από τους ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το UMP.

Ο Christian Vanneste κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμά του να θέσει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου και να διαγραφεί από το κόμμα, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του UMP Jean-François Copé. “Η πολιτική ομάδα στο σύνολό της καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο αυτές τις απαράδεκτες, βαθιά σοκαριστικές και ρατσιστικές δηλώσεις”, επεσήμανε.

Οι κυρώσεις σε βάρος του Christian Vanneste αναμένεται να επικυρωθούν στη διάρκεια της επόμενης συνεδρίασης της πολιτικής ομάδας του UMP, πρόσθεσε ο Κοπέ.

Σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε από τον ιστότοπο www.libertepolitique.com με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου ο Βανέστ φαίνεται να δηλώνει: “υπάρχει ένας διάσημος μύθος για την μεταφορά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης των ομοφυλοφίλων”. Ο Christian Vanneste, δήλωσε επίσης σε αυτής τη συνέντευξή του πως ομοφυλόφιλος είναι κάποιος «που αρνείται τον άλλον», χαρακτήρισε «διάσημο μύθο» την απέλαση ομοφυλοφίλων από τους Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και υποστήριξε πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων ελέγχει τα γαλλικά ΜΜΕ και το πολιτιστικό κατεστημένο και «διαστρεβλώνει συστηματικά τα γεγονότα».

“Προφανώς ο Χίμλερ είχε προσωπικά προβλήματα με τους ομοφυλόφιλους. Στη Γερμανία διώχθηκαν και μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης περίπου 30.000 άνθρωποι, όμως αυτό δεν συνέβη αλλού”, σημείωσε ο Christian Vanneste. “Δεν διώχθηκαν οι ομοφυλόφιλοι στη Γαλλία”, πρόσθεσε.

Ο Christian Vanneste έχει προκαλέσει και στο παρελθόν με τις δηλώσεις του. Το 2010 είχε ισχυριστεί ότι η ομοφυλοφιλία συνδέεται με την παιδεραστία.

Σχετικά άρθρα από το www.avmag.gr 

 

 

 

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!