Ο Πρόεδρος Sarkozy ξεκαθαρίζει «δε θα θυσιάσω την ταυτότητα μας στη μόδα της στιγμής»

20/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Κατά την ομιλία του πρώτου του μεγάλου πολιτικού meeting το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του Μαΐου ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Nicolas Sarkozy απαντώντας σε ερώτηση για την οικογένεια και τον γάμο δήλωσε « δε θα θυσιάσω την ταυτότητα μας στη μόδα της στιγμής».

Άμεσα ο εκπρόσωπος της ΛΟΑΔ οργάνωσης Inter-LGBT, κ. Nicolas Gougain, δήλωσε « Η ισότητα των δικαιωμάτων δεν είναι μια μόδα (…) Το να τα θεωρεί μόδας της στιγμής, είναι να αγνοεί επιδεικτικά τους πολίτες που επιθυμούν ισότητα». Για τον εκπρόσωπο της οργάνωσης « Το να αφήνει στο περιθώριο μια κοινωνία, χιλιάδες ΛΟΑΔ οικογένειες στο όνομα των πιστεύω κάποιων άλλων, δεν τον κάνει υπερασπιστή της δημοκρατίας»

« Η οικογένεια, ο γάμος, αποτελούν σύμβολά βαθιά ριζωμένα στο κοινωνικό υποσυνείδητο και τα οποία αποτελούν μέρος της ταυτότητας μας. Δεν θέλουμε να θυσιάσουμε την ταυτότητα μας στη μόδα ( την τάση ) της στιγμής» δήλωσε ανοιχτά ο Πρόεδρος Sarkozy αι υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα UMP.

Πρόσφατα σε συνέντευξη του στο περιοδικό Figaro Magazine ο Πρόεδρος Sarkozy δήλωσε «δεν είμαι υπέρ το ομόφυλου γάμου ».

Ο Nicolas Gougain. Δήλωσε ανήσυχος που ο Πρόεδρος Sarkozy επέλεξε να κάνει την αντίθεση του στο γάμο ατόμων ιδίου φύλου, κεντρικό θέμα στην προεκλογική του καμπάνια.

« Πρόκειται για δηλώσεις όπως αυτές της δεκαετίας του 1970, όταν ο Valéry Giscard d’Estaing ήθελε να αλλάξει το διαζύγιο και να δημιουργήσει το συναινετικό διαζύγιο» δήλωσε ο Emmanuel Blanc, πρόεδρος της Gaylib, της ΛΟΑΔ ομάδας του κυβερνώντος κόμματος UMP και προσέθεσε « Αλλά ο Valéry Giscard d’Estaing δεν υπέκυψε γιατί θεώρησε ότι ο εκσυγχρονισμός ήταν καλός για τη Γαλλική κοινωνία (… ) Ο Valéry Giscard d’Estaing είχε όραμα.»

Ο Emmanuel Blanc ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι η ΛΟΑΔ ομάδα του UMP δε θα στηρίξει την υποψηφιότητα Sarkozy προσέθεσε « Ο γάμος θα νομιμοποιηθεί, με ή χωρίς τον Sarkozy. Επέλεξε να μη το κάνει, και θα γίνει χωρίς αυτόν το 2012 ή 2017».

Εμείς θα συμπληρώσουμε σαν περιοδικό ότι ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας εκλέγεται για να υπηρετεί όλους τους πολίτες και όχι επιλεκτικά μόνο μερικούς.

Tο avmag.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για όλα τα ΛΟΑΤ θέματα, τα οποία προκύπτουν από την προεκλογική περίοδο και τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές.

Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου και 6 Μαϊού 2012.

 

Δείτε τις δηλώσεις Sarkozy για το θέμα ( βίντεο στα γαλλικά ) 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!