Ακούστε online το νέο album του Ricky Martin

04/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο σέξυ λατίνος Ricky Martin, μας εκπλήσει ευχάριστα για μια ακόμη φορά.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το νεό album του Musica + Alma + Sexo στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Παράλληλα μαθαίνουμε οτι το 2011 θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη παγκόσμια τουρνέ. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες για την Ευρώπη, αλλά ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να τον δούμε LIVE και στην Αθήνα. Άλλωστε ο σέξυ λατίνος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα.

Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε online το νέο c.d ( κατόπιν παραγγελίας ) στο ήλεκτρονικό κατάστημα του Public καθώς και από το Ricky Martin online music store.

 

 

 

Δείτε και το μοναδικό video clip του The best thing about me is you στα αγγλικά και στα ισπανικά.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!