Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι : Givenchy

21/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Από το 1995, χρονιά αποχώρησης του Hubert de Givenchy από τον οίκο που ο ίδιος είχε δημιουργήσει, στον οίκο μόδας Givenchy έχουν περάσει και αναλάβει μεγάλοι σχεδιαστές και ταλέντα, όπως ο Galliano και ο McQueen.

Αλλά από την αποχώρηση του ιδρυτή της εταιρείας, η ανδρική σειρά είχε λίγο βρεθεί σε δεύτερη μοίρα, μέχρι την αναγέννηση της το 2005 με τον Ozwald Boateng .

Δύο χρόνια μετά το δημιουργικό επέστρεφε εντός του οίκου και πάλι δύο χρόνια μετά, το 2009 αναλάμβανε ο Riccardo Tisci ο οποίος κατάφερε να αναγεννήσει τον οίκο.

Ο Tisci έφερε ιδεές πολύ πιο προκλητικές αλλά και την επιτυχία. ΣτοΠαρίσι είδαμε μια σειρά καθαρά εμπνευσμένη από το Παρίσι την οποία αγάπησα. Και την αγάπησα ίσως γιατί υπήρξα και εγώ κάποτε το Parisian club kid το οποίο σίγουρα ο Riccardo Tisci είχε στο μυαλό του όταν τη σχεδίαζε.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier, είναι fashion director του antivirus και μέλος της συντακτικής ομάδας του antivirus.

Δείτε το βίντεο της επίδειξης παρακάτω ή φωτογραφίες στο fashionising.com

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!