Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι : Louis Vuitton

21/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ο οίκος Louis Vuitton με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Με κέρδισε με τα υπέροχα clean-cut παλτά, τα γεωμετρικά prints και ειδικά με τα υπερμεγέθη cache-col.

Τα σακάκια είχαν ένα ύφος σαν να είχαν σχεδιαστεί για ένα ιαπωνικό manga και αυτό τους έδινε ένα μοναδικό ύφος. Τα kimono blazers ήταν απλά υπέροχα, όπως και οι μοναδικές τσάντες και τα αξεσουάρ που συμπληρώναν τα looks.

Άλλωστε ο οίκος Louis Vuitton γνωρίζει εδώ και χρόνια τις ανάγκες μας και τις καλύπτει σε τεράστιο βαθμό. Προσωπικά λάτρεψα την υπέροχη καφέ τσάντα με το φτερό στο λουράκι της που είδα στην αρχή της επίδειξης ( όπως άλλωστε και όλες οι τσάντες ). Αγάπησα την καρφίτσα με τα φτερά στο πέτο των σακακιών μιας και ήταν κατι που έψαχνα ήδη για το φετινό χειμώνα.

Για μια ακόμη φορά ο Louis Vuitton όχι απλά κατάφερε να μας κερδίσει από την πρώτη στιγμή αλλά να επιβεβαιώσει αυτό το οποίο θέλαμε και εμείς….τη διαχρονική γοητεία.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier, είναι fashion director του antivirus και μέλος της συντακτικής ομάδας του antivirus.

Για να δείτε τις φωτογραφίες της επίδειξης μπορείτε να κάνετε κλικ και να πάτε στο fashionising.com ή να δείτε το βίντεο παρακάτω.

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!