Παράταση για το “Αγόρι του Antivirus”

20/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Η ανταπόκριση σας μεγάλη. Για αυτό το λόγο η ομάδα του περιοδικού επέλεξε να δώσει παράταση ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Μας το ζητάτε εδώ και καιρό πολλοί από εσάς.Ήρθε λοιπόν η στιγμή που περιμένατε ….Να γίνετε αγόρι του antivirus και να ποζάρετε για κάποιο από τα επόμενα τεύχη μας.

Το περιοδικό μας αγαπά την ομορφιά, τη μοναδικότητα και αναζητά πρόσωπα φρέσκα, απλά και καθημερινά, το καθένα όμορφο με ξεχωριστό τρόπο.

Αν πιστεύεις ότι έχεις το σώμα και το πρόσωπο ενός μοντέλου, είσαι άνω των 18 ετών και θέλεις να γίνεις «κομμάτι» του περιοδικού, ποζάροντας ως μοντέλο στις σελίδες της μόδας, δεν έχεις παρά να έρθεις στο πρώτο casting το οποίο διοργανώνουμε για τους αναγνώστες μας.

Για να δηλώσεις συμμετοχή στείλε τώρα e-mail στο: [email protected] και στο [email protected] με subject στο e-mail σου «Αγόρι του antivirus», γράφοντάς μας υποχρεωτικά ηλικία, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και τα μεγέθη σου σε T-shirt, jeans, εσώρουχα και παπούτσια. Μη ξεχάσεις να μας βάλεις και μια πρόσφατη ( όχι πάνω από 3 μήνες ) φωτογραφία σου !!!

Η αποστολή του e-mail πρέπει να γίνει πριν τις 11.00 μ.μ στις 31 Ιανουαρίου 2012. E-mail τα οποία θα λάβουμε μετά από αυτή την ώρα και ημερομηνία δε θα τα λάβουμε υπόψη μας.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής και του φόρτου εργασίας, απάντηση θα λάβουν μόνο όσοι έχουν προεπιλεγεί από την ομάδα του περιοδικού και θα λάβουν πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο casting το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Φεβρουάριο, σε ημερομηνία η οποία θα τους ανακοινωθεί .

Για να πάρει μέρος κάποιος, θα πρέπει να έχει στείλει πρώτα e-mail με τα στοιχεία του ώστε να υπάρχει στην λίστα συμμετεχόντων.

Μετά από την πρώτη επιλογή που θα πραγματοποιήσει το περιοδικό θα ενημερώσουμε τους τυχερούς τους οποίους θα έχουμε επιλέξει για τον τόπο διεξαγωγής του casting. Όσοι δεν στείλουν e-mail δε μπορούν να λάβουν μέρος.

Η επιλογή του τυχερού / τυχερών θα γίνει από την ομάδα του antivirus.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!