Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

19/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Τελείωσε η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο και σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις, με την οπτική των μεγαλύτερων οίκων μόδας και των αγαπημένων μας σχεδιαστών.

Δείτε πρώτοι τα βίντεο από όλες τις επιδείξεις με τις τάσεις για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2012/2013. Το antivirus αγαπά τη μόδα και σας ενημερώνει συνεχώς για όλες τις τάσεις.

Το τμήμα μόδας του antivirus παρακολουθεί αυτή την εβδομάδα, την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και θα σας ενημερώνει για όλες τις τάσεις, από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές. Stay tunned @ antivirus

John Varvatos

Etro

Roberto Cavalli

Valentino

Gucci

Emporio Armani

Ermenegildo Zegna

Bottega Veneta

Prada

Versace

Trussardi

Gazzarrini

Ermanno Scervino

Calvin Klein

Burberry

Neil Barrett

Dirk Bikkembergs

Corneliani

Moschino

Dolce & Gabbana

Το τμήμα μόδας του antivirus παρακολουθεί αυτή την εβδομάδα, την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και θα σας ενημερώνει για όλες τις τάσεις, από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές. Stay tunned @ antivirus

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!