Υγρά Μάτια – Οι παραστάσεις συνεχίζονται!

04/01/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση


Τα “Υγρά Μάτια” λοιπόν είναι μια μικρή, ευχάριστη έκπληξη. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία, η τυχαία συνάντηση δυο νέων ανδρών, ενός αθηναίου και ενός επαρχιώτη και ο δεσμός που αρχίζουν σταδιακά να χτίζουν.

Ο ένας είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, μοναχικός… ο δεύτερος, ένας νεαρός που ακόμα ψάχνει την σεξουαλική του ταυτότητα. Η γνωριμία τους θα του δώσει την αφορμή να βγει από το καβούκι του, να ανοιχτεί, να εκφράσει ελεύθερα όλα όσα τον απασχολούν.

Ξέρω δεν είναι κάτι πολύ πρωτότυπο. Να είστε όμως σίγουροι πως θα περάσετε όμορφα και ενδεχομένως να σας μείνουν και 1-2 ατάκες από όσα λένε ο Γιώργος και ο Λουκάς, οι δυο ήρωες της ιστορίας.

Στα συν της παράστασης οι δυο πρωταγωνιστές, όμορφες φάτσες, με καλή χημεία πάνω στη σκηνή, βγάζουν συναίσθημα, μας παρέσυραν στην ιστορία τους. Στα θετικά και η σκηνοθεσία της παράστασης. Ο χώρος χρησιμοποιείται σωστά και λιτά. Ειδική μνεία και στην μουσική επιμέλεια, η οποία δίνει έξτρα πόντους στο σύνολο. Τα υπόλοιπα όμως στο θέατρο της Παραμυθίας κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.30.

Ααα… να μην ξεχάσουμε, να αναφέρουμε πως το σενάριο είναι πρωτότυπο, γραμμένο από τον Κωνσταντίνο Παππά.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!