Η ομοφοβική Ana Botella, σύζυγος του José Maria Aznar, αναλαμβάνει δήμαρχος της Μαδρίτης

28/12/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Ana Botella, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού José Maria Aznar, αναλαμβάνει δήμαρχος της Μαδρίτης. Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της πολιτικής σκηνής έκανε την είσοδο της στην πολιτική σκηνή και ειδικότερα στο Δήμο της Μαδρίτης το 2003, ένας έτος πριν τελειώσει η θητεία του πρωθυπουργού συζύγου της. Η Ana Botella, 58 ετών ήταν υπεύθυνη για περιβαλλοντολογικά θέματα μέχρι το 2007 και δεύτερη στην εκλογική λίστα του κόμματος Partido Popular ( PP ).

Εκλεγμένη με την απόλυτη πλειοψηφία αντικαθιστά τον μέχρι σήμερα δήμαρχο της Μαδρίτης Alberto Ruiz-Gallardon. Ο τελευταίος, δήλωσε πρόσφατα την παραίτηση του για να αναλάβει υπουργός δικαιοσύνης στη νέα κυβέρνηση του Mariano Rajoy.

Η Ana Botella είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Μαδρίτης.

Παντρεμένη με τον πρώην πρωθυπουργό José Maria Aznar από το 1977, με τον οποίο έχει και τρία παιδιά, τον είχε ακολουθήσει στην επίσημη κατοικία Moncloa, την επίσημη κατοικία του Ισπανού πρωθυπουργού από το 1996 και μέχρι το 2004.

Από τη στιγμή της άφιξης της στη Μαδρίτη το 2003 είναι διάσημη για δηλώσεις τις οποίες έχει κάνει στο παρελθόν.

“Οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων δεν θα είναι ποτέ ίσοι με αυτούς των ετεροφυλόφιλων, με τον ίδιο τρόπο που δύο μήλα δημιουργούν ένα νέο μήλο, ενώ ένα μήλο και ένα αχλάδι δεν δημιουργούν τίποτα. “, είχε δηλώσει το 2004 .

Στις αρχές του 2011 είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιβληθεί στη διοργάνωση του Gay Pride της Μαδρίτης, πρόστιμο € 35.000 για ” παράνομα επίπεδα ηχορύπανσης”. Ο Toni Poveda, πρόεδρος της State Federation of Lesbians, Gays, Transsexuals and Bisexuals, είχε κατηγορήσει την Botella για ομοφοβία λέγοντας “προσπαθεί εδώ και χρόνια να καταργηθεί το Gay Pride.”

Παραδοσιακή Χριστιανή, η Ana Botella φημολογείται ότι διατηρεί στενές επαφές με την Opus Dei και τη Λεγεώνα του Χριστού (Congregatio Legionariorum Christi ) .

Με πηγές από: E-llico & El Pais

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!