Ο πρωταγωνιστής του Weekend στην L’ Uomo Vogue

23/12/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο αγαπημένος του Antivirus, Tom Cullen, πρωταγωνιστής στο indie και queer κινηματογραφικό hit, Weekend, φωτογραφίζεται για το περιοδικό L’ Uomo Vogue.

To “Weekend” που προβλήθηκε το Νοέμβριο, στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κέρδισε πρόσφατα δυο βραβεία στα Ανεξάρτητα Βρετανικά Βραβεία (Καλύτερη παραγωγή και πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού για τον Κάλεν).

Οι δυο πρωταγωνιστές, Tom Cullen και Chris New, ήταν επίσης υποψήφιοι για το βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου.


Trivia:

Το βιβλίο που κρατάει ο Κάλεν στην κεντρική φωτογραφία λέγεται All Quiet on the Western Front και είναι γραμμένο από τον Γερμανό βετεράνο του Α’ Παγκόσμιου πολέμου, Erick Maria Remarque. Το βιβλίο περιγράφει τις σωματικές και ψυχικές κακουχίες των Γερμανών στρατιωτών κατά τη διάρκεια του πολέμου και την αποστασιοποίηση τους από την πολιτική τους ζωή, με την επιστροφή τους,.

Πρωτοκυκλοφόρησε το 1928, ενώ μαζί με την συνέχεια του (The Road Back) απαγορεύτηκαν από το ναζιστικό καθεστώς.

Το 1930, το βιβλίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Λούις Μάιλστoουν και βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας.




Δες και αυτό!