Ζούμε όπως κι εσύ

23/12/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

H Νέα εκστρατεία της Θετικής Φωνής και της City Uncovered:

Ζούμε όπως κι εσύ

Ζούμε στο ίδιο ασταθές οικονομικό περιβάλλον, πληρώνουμε τους ίδιους λογαριασμούς, σπουδάζουμε στα ίδια πανεπιστήμια. Ψάχνουμε αγωνιωδώς για σταθερή δουλειά, τρώμε πόρτες αλλά ξαναπροσπαθούμε. Στεκόμαστε με μεγάλη αμηχανία απέναντι σε κάθε είδους κάλπη, το ίδιο αμήχανα σκεφτόμαστε το μέλλον. Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε για να επιβιώσουμε.

 

Αναπνέουμε τον ίδιο αέρα στις μεγάλες πόλεις και τις ίδιες μυρωδιές στην ελληνική ύπαιθρο. Προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινή πρακτική την ανακύκλωση. Συχνάζουμε στο Γκάζι, στα Εξάρχεια, στον Πειραιά, στα Λαδάδικα, σε νεανικά καφέ με όμορφη διακόσμηση αλλά και σε άλλα στέκια που μας τραβάνε οι παρέες μας και δηλώνουν “φιλικά”. Λατρεύουμε τον αθλητισμό, το ποδήλατο, την ταχύτητα, το ίδιο και τον καναπέ του σπιτιού μας. Αγωνιζόμαστε για ίσα δικαιώματα ή περιμένουμε να μας τα δώσουν αφήνοντας άλλους να αγωνίζονται.

 

Πάμε σινεμά, θέατρο, διαβάζουμε μανιωδώς βιβλία και free press, έχουμε προφίλ στο facebook. Προτιμάμε παραλίες που να μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα, μας αρέσει ο ήλιος, το βουνό, η θάλασσα, τα ποτάμια, τα ταξίδια, τα beach bar, τα club, το κέφι, το φλερτ. Κάνουμε σεξ, ερωτευόμαστε, αγαπάμε, συζούμε – άλλες φορές με επιτυχία, άλλες όχι. Έχουμε γονείς, δημιουργούμε οικογένειες, μεγαλώνουμε παιδιά.

Ζούμε όπως κι εσύ;

Για μας που κάνουμε σχέσεις με το ίδιο φύλο και επιδιώκουμε εξίσου τη συντροφικότητα είναι σαφές ότι καμία περηφάνια δεν υπάρχει στο κρύψιμο και τη διπλή ζωή. Το ντουλάπι είναι εύκολο μιας και το ζούμε από νωρίς. Η ελευθερία όμως, ακόμα κι αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν τη βιώνουμε καθημερινά, βρίσκεται μέσα μας και πιέζει όπως η ανάγκη για οξυγόνο. Έχουμε ίδιες υποχρεώσεις. Έχουμε ίδια δικαιώματα;

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!