Γουρσουζη! Ε γουρσουζη!

11/12/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Γουρσουζη! Ε γουρσουζη!

 

Χαιρετιζω τα πληθη και συναμα χαιρετιζω και το τζινκλ-μπελς που ηχει στο χιονισμενο τοπιο. Ωρε καλουδια που παθαμε από το προηγουμενο τευχος ως σημερα! Ο Μπουταρης Θεσσαλονικης, σου λεει, ο πρωτος ελληνας πολιτικος [εν ενεργεια] που ετοιμαζει δρασεις για την ελευθερια της εκφρασης των ομοφυλοφιλων. Ιδομεν, αλλωστε η ιστορια θα μας κρινει ολους στο τελος.

Οι γιορτες εχουν την ταση να είναι ελαφρως μελαγχολικες –ακομα και για τους συζευγμενους, και ο mr. Hohoho είναι ηδη καβαλα στον επιβητορα Ρουντολφ με το κατακοκκινο speedo του. Εγω ουτε μελαγχολια δεν μπορω να ’χω!

Το ρωτας γιατι? Όλα τα ομορφα καλα, μα εχω και μια φουρια! Μιαν τσαντιλαν…έναν εκνευρισμον-μον-ον-ν. Ουτε που θελω να συγκινιθω, ουτε τιποτα! Κουβεντα! Τεινω παλαμη ανοιχτη και με στυλ θειάς κουναω ενα-ενα τα δαχτυλα σε τονο συμμορφωσης.

Ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε, αλλα παρε να ‘χεις.

Πρωτον: Με εκνευριζεις αμετρα που ξερεις το λιγο-από-όλα, το τουρλου, το απανω-απανω, το ειμαι-υπεργαμάτος. Αυτή η επιστιμονικη σου αποψη που καταλυει, μερικως ή ολικως, οικονομικα – κοινωνικα – πολιτικα – ψυχολογικα ζητηματα με ορολογια ενιοτε χημειας, rocket science ή νανοτεχνολογιας σε 27 διαστασεις…εξωφρενικο! Δεν λεω, καλα κανεις και σφουγγιζεις καθε τι που πλαναται και ακουγεται εκλεπτυσμενο, αλλα επισης λεω οτι αυτη η βιτρινα της κρυσταλινα διαυγους γνωσεως φαινεται καμια φορα απιστευτα και ασυστολα επιτηδευμενη. Δεν ειναι ζωδιακη η αιτιαση, ειναι παθηση της συνειδητοτητας. Να με συμπαθας αλλα τα χειλη δεν τα εχουμε μονον για να τα βρεχουμε.

Δευτερον: Γιατι βρε πουλακι μου; Οποια μυθιστορηματικη μαλακια και να ‘χεις διαβασει…γιατι? Να σημειωσω οτι ειμαι δριμυς προμαχος της ελευθεριας της εκφρασης, αλλα ρε πουλακι μου, μηπως δεν εννουσε ο συγγραφεας κυριολεκτικα το “προσπαθηστε να κεντρισετε το ενδιαφερον της με καθε τροπο” ; Ειναι η στιγμη να σου πω οτι η εμφανιση -δη η πρωτη εντυπωση- ειναι αυτη που θα σε παει σπιτι μονο σου ή οχι, 9/10 φορες. Μιλαω για σεξ, σκετο σεξ. Ητοι την επομενη φορα, ΑΝ θες (πρεπει να θες), σκεψου σοβαρα για το εαν θα ντυθεις με εξοπλισμο του σκι για να μπεις σε γκει κλαμπ -αληθεια. Απο το παραπανω εξαιρω αγορια κλασικης παιδειας, οπως Iglesias, Depp, Bloom, κτλ. Α, και τα καρναβαλια εξαιρουνται!

Τριτον (ο μεσος ανασηκωνεται): Εισαι ανικανος, ανημπορος, αδυναμος, ασταθης, ιδιοτελης, εγωιστης, συμφεροντολογος, και για να τελειωνουμε: εγω μπορω να κανω καλυτερα, αυτο που κανεις εσυ με επιτυχια. Ειναι αυτη η ξυνηλα λες και μυρισες σκατουλα μωρου, που πρεπει να χαμογελασεις στο “μοσχοβολανε” της μανας αλλα με την αναποφευκτα εμετικη εκφραση. Βεβαια! Ακου λεει! Κι εγω θα μπορουσα να το ειχα σκεφτει! Μην κοιτας που δεν το σκεφτηκα.. Τι νομιζεις; Εισαι πιο εξυπνος; Χα! Αλλωστε, και στο κατω κατω της (αγιας) γραφης, ειναι γνωστο στους κολλητους μου οτι ειμαι αριστος, ευφυης και δραστικοτατος -και κανουνε ολοι το σταυρο τους οταν μιλανε για μενα. Οχι, σοβαρα τωρα, στο λεω για να μαθαινεις: εγω ειχα σχεδιασει τον πρωτο Η/Υ με σημα το μηλαρακι, το Airbus A380 και τη Sagrada Familia, αλλα με ρουφιαναψε (κλασσικα) ενας κολλητος οταν φοιτουσαμε στο Boston University της Μασαχουσετης, κι ετσι κατεληξαν τα σχεδια μου να πωλουνται για αμυθητα ποσα. Δεν του μιλαω μετα πο αυτο. Επειτα εφτιαξα το φέισμπουκ αλλα το παρατησα για να γινω εθελοντης αιμοδοτης. Πλεον αισθανομαι λιγο (παραπανω) καλυτερος.

Τεταρτον: Εεεεε, να σου πω λιγο κατι, ακτιβισμος δεν ειναι σκοτωνω το μονόλεπτο του ευρω στο χιλιομετρο, και επειτα λεω ποσα εχω θυσιασει. Αυτο το λεμε μπιζνα. Και καλως -πολυ καλως- εχουμε τη διακριση να κατανοουμε τη διαφορα του κανω δωρεα απο το πλερώνω. Βεβαια εμεις μπορει να ξερουμε τη διαφορα, αλλα εσυ μαλλον οχι, οποτε θελω εδω να μαθουμε παρεα τι θα πει ακτιβισμος και τι θα πει επιχειρειν. Λοιπον η λεξουλα [activisme] δεν ειναι ελληνικη, ειναι γαλλικη. Γιατι χρησιμοποιουμε γαλλικη λεξουλα και οχι ελληνικη; Γιατι η λεξη αυτη γεννηθηκε απο την αναγκη εκφρασης δυο εννοιων που ως τοτε δεν υπηρχαν στην ελληνικη κοινωνικη – πολιτικη: ρεαλιστικη σκεψη και εθελοντισμο [σ.σ. no money honey]. Στην απλη καθημιλουμενη, ειναι η θεληση να διαμορφωσουμε τον κοσμο γυρω μας επι τω βελτιστω αναλογα με τις επιθυμιες μας, με την αναλογη δραση μας. [σ.σ. no money honey]. O Βολουνταρισμος του Νιτσε, ο Θετικισμος του Κοντ, ο Ιδεαλισμος του Φιχτε, και η Συνειδητη Δραση στον Νεοιδεαλισμο του Όικεν δεν εκαναν αναφορες στην επιχειραματικη κερδοφορια. Παμε τωρα στην αλλη λεξουλα. Ελληνικοτατη! Επιχειρειν, περιφραστηκα “ασκηση επιχειρηματικοτητας”. [σ.σ. we talk benjies here] Τι ειναι; Αυτο που οταν ενας (ή και παραπανω) μεσω της οργανομενης και συστηματικης προσπαθειας του παραγει και πωλει συννομα αγαθα και υπηρεσιες, των οποιων η ανταμοιβη ειναι το κερδος. [σ.σ. με πιανεις; χρημα!] Αρα καταληγουμε: οταν πουλαω και τα τσεπωνω ΔΕΝ ειναι ακτιβισμος, οταν συλλεγω δωρεες για δρασεις μου…κααατι κανουμε ετσι. Δεν εχω την πολυτελεια του χωρου, οποτε σου αφηνω τη λαντζα. Και επειδη ουτε Μαρτιν Λουθερ Κινγκ, ουτε Τζον Λενον, ουτε Μαχατμα Γκαντι σε λενε, χωρις παρεξηγηση, μην τρελαινεσαι. Ετσι για να ξερεις κανα δυο πιασιαρικα ονοματα πριν μου την ξαναπεις. Οκ αγαπουλα;

Πεμπτον: Εθνοπατερα, εθνοσωτηρα, εθνοσυνελευσιαρχη, εθνοκαλιεργειτη, κατα το εργατοπατερα, εργατοσωτηρα, εργατοσυνελευσιαρχη, εργατοκαλιεργειτη. Ηθελα πολυ να σε βαλω στον ανασηκωμενο μεσο (σημειον 3) αλλα σε σκεφτηκα αργα -γαμωτη! Επισης, στο σημειο 3 θα ηθελα να βαλω και εκεινους τους επαναστατημενους της κρισεως, μιας και φαινεται οτι χρειαζονται τσομπανο-κοματο-σκυλα για να κατεβασουν γαλα. Με εκνευριζουν αυτοι, με εκνευριζουν και οι αλλοι. Δεν ξερω ποιοι, αλλα με εκνευριζουν, αλλα απο ολους περισσοτερο εσυ! Αν δεν υπαρχει εκνευρισμος, πως θα αναψουν τα αιματα; Ολοκληρο αγωνα κανουμε, αν δεν τον παιξουν στις ειδησεις για παρτυ μας, τι καταφεραμε; Δεν θα πω τι χρειαζονται τα καναλια για να σε παιξουν. Καλα θα πω: που**α και ξυλο. Οποτε σε οποια απο τα παραπανω συγκαταλεγεσαι, να ξερεις οτι η συμπαθεια που σου εχω ειναι ιση με εκεινη του να λουζομαι στο Θερμαϊκο.

Να ξεκαθαρισουμε οτι η οξυδερκεια αποτελει δικο μου προνομιο, επικτητο. Με χρυσοβουλο βατοπεδινο aka διαθετω και pedigree. Η οξυδερκεια ειναι σικάτη γιατι συχναζει Κολωνακι. Ασε που βλεποντας τουρκικο χολιγουντ, το επιβεβαιωσα (το σικατη). Για αυτον ακριβως τον λογο με ταραζεις! Μου τη δινει αυτος ο αερας της εξαιρετικα υπερβολικης ανεμελειας σου. Γινε λιγακι στημενος κι εσυ να βρεις χαρα! Ελα παραδεξου το, ολη αυτη η αφ’ υψηλου αδιαφορια υπαρχει για να κρυβει αλλα προβληματα. Ε; Το ξερω αυτο το στυλακι, λιγο νιου γιορκερ, λιγο μποεμ και τσιγαριλικι να κρεμεται μαγκικα αριστερα στα χειλη.

 

Λοιπον, ενα σου λεω, αν δεν φοβομουν επτα χρονια γουρσουζιας, θα σε τσακιζα σε εκατομυρια κομματια μεχρι να γινεις αστροσκονη!

 

@salonikios82

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!