Διαγωνισμός για προσκλήσεις στην πρεμιέρα του “Υγρά Μάτια”

07/12/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα χειμωνιάτικο βράδυ δύο αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στο κέντρο της Αθήνας; Δύο νέοι άντρες θα κοιταχτούν στα μάτια, θα εμπλακούν σε μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης και θα έρθουν αντιμέτωποι με τα πιο κρυφά μυστικά τους. Μυστικά που η ζωή και τοσήμερα συνθηκολογούν για να μας αναγκάσουν να τα κρύψουμε βαθιά μέσα μας – ώσπου να συναντήσουμε δυο υγρά μάτια.

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό για διπλές προσκλήσεις

για την πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Απλά άφησε σχόλιο το ονοματεπώνυμό σου και την ημέρα που προτιμάς

 

 

 
Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο διαδραματίζεται στο σήμερα, εστιάζοντας στους χαρακτήρες δύο νεαρών αντρών. Ο 25χρονος Λουκάς, ο οποίος κατάγεται από την επαρχία, είναι εσωστρεφής, με κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα. Ζει με την οικογένειά του, η οποία έχει περίοπτη θέση στην τοπική κοινωνία.. Ένα χειμωνιάτικο βράδυ συναντάει τυχαία στο κέντρο της Αθήνας έναν ομοφυλόφιλο άνδρα, γύρω στα 30. Ο Γιώργος ζει μόνος του, είναι εξωστρεφής και έχει υψηλή αυτοπεποίθηση.

Ο καθένας τους θα προσπαθήσει να επιβάλει τον δικό του τρόπο ζωής στον άλλον – μία συνεχής κοινωνική, πολιτιστική και κυρίως σεξουαλική σύγκρουση όπου κανένας δεν μπορεί να δεχτεί τις συμπεριφορές του άλλου. Σταδιακά όμως, μαζί με τα διάφορα ψυχολογικά προβλήματα, έρχονται στην επιφάνεια και όμορφα, πρωτόγνωρα συναισθήματα που κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ελέγξει και να υποτάξει. Οι εντάσεις τούς οδηγούν να είναι μαζί αλλά τα προβλήματα είναι περισσότερα απ’ όσα πιστεύουν. Κανείς δεν μπορεί να αποδεχτεί τη διαφορετικότητα του άλλου και η λύτρωση θα έρθει με μία δραματική πράξη απελπισίας.

Οι ήρωες του έργου είναι δύο χαρακτήρες ανθρώπων από αυτούς που βρίσκονται συνέχεια ανάμεσα μας και οι οποίοι δεν βρίσκουν την δύναμη να κάνουν την υπέρβαση και να εξελιχθούν, με αποτέλεσμα να χάνονται στο πλήθος.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης προβάλλονται βίντεο ως αναπόσπαστα κομμάτια της πλοκής.

 

Οι συντελεστές της παράστασης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Παππάς
Ηθοποιοί (αλφαβητικά): Ηλίας Παρασκευόπουλος, Πάνος Τρουμπουνέλης
Μουσική: Άγγελος – Σπύρος Παρασκευάκος
Κινησιολογία: Σταύρος Αποστολάτος
Επιμέλεια σκηνικών: Φανή Παλιούρα
Σκηνοθεσία βίντεο: Τάσος Καφές, Δημήτρης Τσατσούλης
Φωτισμοι: Παναγιώτης Μανούσης
Παραγωγή: INDIGO

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!