Η καλή οικογένεια στο θέατρο Μικρή Χώρα

12/11/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Η καλή οικογένεια εμφανίζεται σ’ ένα διάλειμμα φωτός. Ούτε ένα συννεφάκι δεν φαίνεται στον ουρανό. Το χιόνι, το σκοτάδι και το κρύο είναι μια μακρινή ανάμνηση. Ο Λάσε, η Εύα και τα δυο παιδιά τους, ο Γιάνε και η Λένα, βιώνουν τη χαρά της ζωής και του έρωτα! Όλοι είναι ευτυχείς! Πού τελειώνει αυτό το όνειρο;

Η παράσταση “Η Καλή Οικογένεια” του Σουηδού συγγραφέα Joakim Pirinen, ανεβαίνει στο θέατρο Μικρή Χώρα, Αμοργού 20 στην Κυψέλη από την Ομάδα StartCore. Από 12 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 22:00.

Για πληροφορίες καλέστε στο 2108673945.
Συντελεστές:
Μετάφραση: Μαργαρίτα Μέλμπεργκ
Σκηνοθεσία: Ηλίας Βογιατζηδάκης

Σκηνικά-κοστούμια: Φωτεινή Μουτάφη

Συμπαραγωγή: Ομάδα StartCore-Λυκόφως ΑΜΚΕ
Παίζουν οι:
Ηλίας Βογιατζηδάκης
Κωνσταντίνος Ρεπάνης
Χριστίνα Ροκαδάκη
Έλλη Χατζεϊπίδου

 

Διάρκεια:60’

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

 

Η ομάδα StartCore συστήθηκε από τους: Ηλία Βογιατζηδάκη, Κωνσταντίνο Ρεπάνη, Χριστίνα Ροκαδάκη και Έλλη Χατζεϊπίδου τον Μάρτιο του 2011. Είναι όλοι τελειόφοιτοι της Δραματικής Σχολής “Αρχή” και η “Καλή Οικογένεια” είναι η πρώτη τους δουλειά. Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε στο Bob Theatre Festival 2011 όπου η ομάδα ξεχώρισε με τη συμμετοχή της. Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία που επικεντρώνεται στο θέμα της απόλυτης ευτυχίας και της αισιοδοξίας. Μια επίκαιρη, νεανική πρόταση με σαδιστικό χιούμορ.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!