Η Sierra Leone δε θα νομιμοποιήσει το gay γάμο

09/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

«Η νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου δεν μπορεί να γίνει, διότι είναι ενάντια στην κουλτούρα μας» δήλωσε στον τύπο ο υφυπουργός Sheka Tarawallie, απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο David Cameron είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο του BBC μετά τη σύνοδο κορυφής των κρατών του Commonwealth στην Αυστραλία, ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα σταματήσει τα προγράμματα βοήθειας προς τις χώρες «που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στα οποία περιλαμβάνεται και η μεταχείρηση των ΛΟΑΔ πολιτών».

Απάντηση στι δηλώσεις του David Cameron, έδωσε και με τη σειρά της η εκκλησία των Μεθοδιστών της Sierra Leone, η οποία σύμφωνα με δικούς της υπολογισμούς διαθέτει 500.000 μέλη.

«Η εκκλησία της Siera Leone θα κάνει ότι είναι δυνατό για να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, αλλά οι ηθικές μας αρχές δε μας επιτρέπουν να δεχθούμε τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Cameron» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκκλησίας Arnold Temple.

«Ζητούμε από την κυβέρνηση μας να ενημερώσει τον Βρετανό πρωθυπουργό οτι αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και ότι τις καταδικάζουμε……Η Αφρική δε μπορεί να είναι μια ήπειρος που εκβιάζεται, γιατί οι αρχές και οι παραδόσεις μας είναι εντελώς διαφορετικές» προσέθεσε.

Ο Ronald Tucker, ΛΟΑΔ ακτιβιστής δήλωσε υπέρ των δηλώσεων του Βρετανού πρωθυπουργού.

« Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας εμποδίζει να παντρευτούμε….Ο David Cameron θα πρέπει να πραγματοποιήσει τις απειλέςτου και να κόψει κάθε χρηματοδότηση προς χώρες της Αφρικής που δεν νομιμοποιούν τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου» προσέθεσε.

 

Πηγή E-llico

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!