Ο Ricky Martin αποκτά την Ισπανική υπηκοότητα και προχωρά στο γάμο

09/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Στα 39 του χρόνια, ο τραγουδιστής Ricky Martin θα μπορέσει πλέον να παντρευτεί τον αγαπημένο του και σύντροφο του για πολλά χρόνια , Carlos Gonzalez.

Η κυβέρνηση της Ισπανίας, μόλις πριν από λίγες ημέρες έδωσε στο γνωστό τραγουδιστή την Ισπανική υπηκοότητα. Η διαδικασία δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή η γιαγία του τραγουδιστή ήταν Ισπανίδα.

Ο τραγουδιστής, επιπλέον έχει κατοικία στην Ισπανία κα κατοικεί αρκετούς μήνες το χρόνο στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, ο Ricky Martin έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες για να αποκτήσει την Ισπανική υπηκόοτητα με σκοπό τον γάμο με τον σύντροφο του Carlos Gonzalez Abella, με τον οποίο μεγαλώνει δύο δίδημα αγόρια τριών ετών.

Η Ισπανία αναγνώρισε στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια το γάμο το 2005 και από τότε περίπου 20.000 ζευγάρια έχουν παντρευτεί.

Μπορεί ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου να έχει ήδη αναγνωριστεί σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ, ο Ricky Martin όμως επέλεξε να το κάνει στην Ισπανία ως “αναγνώριση του έργου της κυβέρνησης Zapatero σε θέματα υπεράσπισης και ισότητας των ομοφυλοφίλων”, αναφέρει η El Pais.

Πέρυσι στην έκπομπή Larry King Live, ο αγαπητός καλλιτέχνης είχε δηλώσει “Θέλω να παντρευτώ … Υπάρχουν πολλές χώρες που ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι δικαίωμα, αλλά όχι στο Πουέρτο Ρίκο και δυστυχώς μόνο σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ”.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!