Αφρική : Οι ΛΟΑΔ οργανώσεις ανησυχούν

04/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Πολλές ΛΟΑΔ οργανώσεις στην Αφρική, εξέφρασαν την ανησυχία τους, μετά από τις ανακοινώσεις Ευρωπαικών χωρών ότι θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση αφρικανικών χωρών που δεν σέβονται τα ΛΟΑΔ δικαιώματα.

Σε ανακοίνωση τους, οι οργανώσεις πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση μπορεί να έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύουν οτι η πολιτική πίεση αυτή θα στραφεί κατά των ΛΟΑΔ πολιτών και όχι των χωρών και θα δυσκολέψουν τις συνθήκες εργασίες των οργανισμών προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι υπογράφοντες, αναφέρουν το παράδειγμα του Malawi , το οποίο έχει ήδη υποστεί περιορισμό της οικονομικής βοήθειας από το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο ο στιγματισμός των ΛΟΑΔ πολιτών είναι πλέον ακόμα εντονότερος.

Παράλληλα, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, ότι ο περιορισμός της οικονομικής βοήθειας θα έχει αρνητικές συνέπειες και στον αγώνα κατά του HIV/AIDS.

Αυτή η ανακοίνωση, ήρθε μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, David Cameron ο οποίος έθεσε όρους προς τις ομοφοβικές κυβερνήσεις σε συνέδριο των κρατών μελών του Commonwealth.

Καταγγέλοντας τις θέσεις του Cameron, ένας επίσημος από την Ουγκάντα δήλωσε το BBC ότι η χώρα του «έχει κουραστεί από αυτά τα συνέδρια» για να κλείσει λέγοντας «οι χώρες του Commonwealth δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν παιδιά».

Πηγή E-llico

Σχετικά άρθρα στην ιστοσελίδα μας

Το Ηνωμένο Βασίλειο στηρίζει τη διεθνή ΛΟΑΔ κοινότητα 12/10/2011

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!