Το ίδρυμα “Born This Way” της Lady Gaga

04/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει με τη μητέρα της Cynthia Germanotta, καθώς και με σημαντικούς συμμάχους όπως το California Endowment, και το Berkman Center του πανεπιστημίου του Harvard το ίδρυμα της, το όνομα του οποίου προέρχεται από τον τίτλο του γνωστού τραγουδιού της.

Σε ανακοίνωση της, η gay-friendly τραγουδίστρια αναφέρει ότι σκοπός της είναι «η δημιουργία μιας διεθνούς κοινότητας η οποία θα έχει ως στόχο την προστασία κατά της παρενόχλησης ΛΟΑΔ ατόμων και της εγκατάλειψης».

Το ίδρυμα της επιθυμεί να εργαστεί για την ισότητα των νέων, τη δημιουργία εμπιστοσύνης στον εαυτό τους και τις δυνατότητες τους, κατά την παρενόχλησης στο σχολείο αλλά και να προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα και καριέρας.

Το single της με τίτλο “Born This Way” είχε χαρακτηριστεί από τον Elton John ως «gay ύμνος» για τους στίχους που υπερασπίζονται το σεξουαλικό ΛΟΑΔ προσανατολισμό.

Η Lady Gaga είχε εκφράσει πριν από λίγες εβδομάδες, τη συγκίνηση της μετά την αυτοκτονία του νεαρού ομοφυλοφίλου Jamey Rodemeyer. Ο νεαρός είχε ανεβάσει ως post μια φράση από τραγούδι της Lady Gaga στο λογαριασμό του στο Facebook πριν αυτοκτονήσει.

Η τραγουδίστρια είχε τιμήσει τη μνήμη του νεαρού κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Las Vegas λίγες ημέρες μετά.

Το ίδρυμα «Born This Way Foundation» μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχει λανσάρει τηνιστοσελίδα του επιτρέποντας στους επισκέπτες της να δηλώνουν «ότι έτσι έχουν γεννηθεί».

Πηγή : E-llico

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!