Η μάχη της Jenna Lyons

01/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Jenna Lyons, η εκατομμυριούχος σχεδιάστρια του οίκου μόδας «J Crew», αγαπημένη της Michelle Obama , παράτησε τον σύζυγό της για να συζήσει με τη λεσβία ερωμένη της και δίνει τώρα μάχη με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία του 5χρονου γιου τους Beckett.

Ο γάμος της Jenna Lyons, που είναι μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην αμερικανική επιχειρηματική σκακιέρα, διαλύθηκε το καλοκαίρι, εξαιτίας της γυναίκας που κέρδισε την καρδιά της. Το όνομα της πέτρας του σκανδάλου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, εργάζεται στον χώρο της μόδας.

Το σίγουρο και διασταυρωμένο είναι ότι το διαζύγιο της διάσημης σχεδιάστριας από τον Vincent Mazeau θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο Mazeau διεκδικεί την κηδεμονία του 5χρονου γιου τους Beckett, αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», θέλει και το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οπως ισχυρίζεται ο Vincent Mazeau στα σχετικά έγγραφα που έχει καταθέσει στον δικαστή, διέκοψε την καλλιτεχνική του καριέρα για να μείνει στο σπίτι με το παιδί τους, ώστε να μπορεί εκείνη να εργάζεται. Ωστόσο η Jenna Lyons υποστηρίζει ότι τον στήριξε οικονομικά, ενώ του αγόρασε κι ένα στούντιο, δίνοντας του έτσι την άνεση να μη χρειάζεται να εργάζεται καθημερινά.

Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια πάντως είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και τον περασμένο Απρίλιο, όταν σε διαφήμιση της εταιρείας, που την έστειλε μέσω e-mail στους πελάτες, υπήρχε φωτογραφία της στην οποία έβαφε με ροζ βερνίκι τα νύχια των ποδιών του γιου της.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!