Τα applications της μόδας

26/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τα smartphones μας επιτρέπουν να παραμένουμε ενημερωμένοι για πολλά, όπως τις ειδήσεις, τον καιρό, την κατάσταση της πτήσης μας και πολλά άλλα.

Καθημερινά μας ρωτάτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε τις τάσεις. Έτσι εκτός από το να βλέπετε τη μόδα μας σε κάθε τεύχος και να διαβάζετε την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να κατεβάσετε και κάποια applications τα οποία θα σας βοηθήσουν.

Το τμήμα μόδας του antivirus επέλεξε τα applications τα οποια μας επιτρέπουν να παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τάσεις της μόδας, με εύκολο τρόπο και με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Τα “κατεβάσαμε” στο Iphone μας και “παίξαμε” για αρκετό καιρό, ώστε να σας κάνουμε τις προτάσεις μας. Σε μερικά από αυτά μπορείτε να κάνετε και Online αγορές. Εμείς δεν τον δοκιμάσαμε αλλά αυτό αποτελεί προσωπική επιλογή του καθενός.

 

 

 

 

ZARA

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, σας δίνει πρόσβαση στον κατάλογο των προιόντων της. Μπορείτε να βρείτε το κοντινό κατάστημα και να δείτε τις τελευταίες τάσεις.

ΔΩΡΕΑΝ download 

 

 

 

 

 

H&M

Τα γνωστά καταστήματα H&M σας δίνουν πρόσβαση στον κατάλογο των προιόντων και στις τιμές, σας επιτρέπουν να βρείτε το πιο κοντινό κατάστημα, να διαβάσετε τα νέα της εταιρείας ( για παράδειγμα ότι η σειρά VERSACE for H&M θα είναι σε λίγο διαθέσιμη στα καταστήμα !!!! )

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

 

UNIQLOOKS

Τα ιαπωνικά καταστήματα UNIQLO, τα οποία έχουν υποκαταστήματα στην Ευρώπη στο Λονδίνο και το Παρίσι, σας δίνουν τη δυνατότητα να ανεβάσετε το δικό σας look, να ψηφίσετε για το αγαπημένο σας look και γενικά να έχετε μια εικόνα του street fashion όσο κανείς άλλος…εμείς το αγαπήσαμε ( άσε που μπορείς να βρείς ανάμεσα στα look και μερικά από το τμήμα μόδας του περιοδικού, ποτέ δε ξέρεις !!! )

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

DIOR

Ο γνωστός οίκος μόδας σας επιτρέπει να δείτε την τελευταία collection από το smartphone σας, να κατεβάσετε μοναδικά wallpaper, να δείτε όλα τα προιόντα του οίκου, να διαβάσετε νέα και πολλά άλλα.

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

 

D&G

Σχεδόν όλοι έχουμε ένα κομμάτι του οίκου στη γκαρνταρόμπα μας. Έτσι στο application μπορείτε να να διαβάσετε νέα, να δείτε τις collections και πολλά άλλα.

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

 

SISLEY

Τα γνωστά καταστήματα σας δίνουν πρόσβαση στον κόσμο τους, όπου μπορείτε να δείτε διάφορα looks και ιδέες για ντύσιμο, να διαβάσετε τα νέα της εταιρείας, να ακούσετε το ραδιόφωνο τους με ωραία μουσική.

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

 

STYLE.COM

Το application για τους λάτρεις της μόδας, με fashion shows, νέα της μόδας, looks και πολλά άλλα.

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

 

 

GQ STYLE GUIDE

Το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, για τις προτάσεις του και τα μυστικά που ο κάθε άνδρας οφείλει να γνωρίζει.

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

 

 

CESARE PACIOTTI

Ο γνωστός οίκος υποδημάτων σας δίνει πρόσβαση στον κόσμο των υποδημάτων και των συλλογων του. Για τους λάτρεις του καλού παπουτσιού.

ΔΩΡΕΑΝ download

 

 

 

 

 

 

DAVID GANDY STYLE GUIDE

Το απόλυτο αρσενικό, ο πανέμορφος David Gandy, το διάσημο μοντέλο που όλοι αγαπούμε, δημιούργησε το απόλυτο application που ο κάθε άνδρας οφείλει να έχει στο smartphone του.

€ 4,99 το download

 

 

 

 

 

 

Το τμήμα μόδας του antivirus κατέβασε τα applications σε I Phone 4. Τα applications μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για άλλα smartphones. Το περιοδικό, οι συντάκτες και το τμήμα μόδας δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο αναγνώστης. Το παρόν άρθρο αποτελεί προτάσεις.Το περιοδικό, οι συντάκτες και το τμήμα μόδας δε φέρουν ουδεμία ευθύνη για τυχόν Online αγορές που κάνει κάποιος αναγνώστης. Το περιοδικό δεν έκανε ουδεμία αγορά μέσω αυτών των applications. Το περιοδικό, οι συντάκτες και το τμήμα μόδας δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή ιούς ή οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν υπάρξει από το download ενός από τα applications.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!