Ο Rodolfo Paglialunga αφήνει τον οίκο Vionnet

10/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της collection άνοικη-καλοκαίρι 2012 στο Παρίσι, ο Matteo Marzotto, γενικός διευθυντής του οίκου Vionnet, ανακοίνωσε την αποχώρηση από τον οίκο μόδας, του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, rodolfo Paglialunga. Ο σχεδιαστής, πρώην δημιουργικός διευθυντής του οίκου Prada, συνέβαλε από το 2009 σε σημαντικό βαθμό στην αναγέννηση του οίκου μόδας, ο οποίος είχε ιδρυθεί από την Madeleine Vionnet το 1912.

Ο οίκος Vionnet ανακοίνωσε ότι το διορισμό των Barbara και Lucia Croce στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή. Οι δίδυμες αδερφές θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δουλειά τον Ιανουάριο του 2012 για την collection, φθινόπωρο-χειμώνας 2012-2013.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!