Νεκρός βρέθηκε ο Francesco Cominelli, διεθνής συντάκτης μόδας του Vogue Hommes International.

10/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο κόσμος της μόδας θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του international fashion editor της Vogue Hommes InternationalFrancesco Cominelli. Ο Cominelli βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παρίσι. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά το διαδίκτυο έχει γεμίσει με άρθρα που αναφέρονται στο ταλέντο και την προσωπικότητά του.

Είχε αναλάβει τη θέση του βοηθού της διευθύντριας του περιοδικού Anastasia Barbieri, στο περιοδικό Vogue Hommes International πριν από πέντε χρόνια.

«Ο Francesco έχει ένα τρόπο να φοράει τα ρούχα, που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τι είναι το καθένα. Δεν θα μπορούσες να καταλάβεις αν φοράει Kenzo ή Zegna ή ένα κομμάτι που βρήκε στην αγορά. Αυτό είναι ένα χάρισμα που έχει σε ότι αφορά τις ικανότητές του στο styling. Διασκέδαζε μπλέκοντας και αναμιγνύοντας διαφορετικά prints, διαφορετικές υφές και χρώματα και το αποτέλεσμα ήταν πάντα ιδιοφυές και παιχνιδιάρικο συγχρόνως», δήλωσε ο φωτογράφος Tommy Ton.

Ο Francesco ήταν ένας νέος άνθρωπος, με υπέροχες ιδέες, ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός από το τμήμα μόδας του antivirus. 

Όμορφος, δημιουργικός, νέος, με ένα υπέροχο χαμόγελο, , ευχάριστος χαρακτήρας με απίστευτο κέφι και διάθεση, με μοναδικό στύλ, φινέτσα και τεράστιο ταλέντο, θα λήψει σε όλους όσους τον γνώρισαν προσωπικά αλλά και σε όσους γνώριζαν τη δουλειά του.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του.

Αντίο Francesco.

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!