Thomas Jane : Έχω πάει με άνδρες…για τα προς το ζην.

10/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο ηθοποιός Thomas Jane, ο οποίος παίζει στη τηλεοπτική σειρά Hung , σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Los Angeles Times, αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία είχε εκπορνευθεί για να κερδίζει τα προς το ζην. Ο 42χρονος ηθοποιός δε διστάζει να αποκαλύψει ότι προσέφερε τις «υπηρεσίες»του, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

«Ήμουν 18 ετών. Δεν ήμουν κατά της ιδέας του να περπατώ στο Santa Monica Boulevard και να αφήσω ένα τύπο να μου αγοράσει ένα sandwitch, αν καταλαβαίνετε αυτό που εννοώ» αναφέρει ο ηθοποιός και συνεχίζει «όταν είσαι ένας νέος ηθοποιός σε μια μεγάλη πόλη, τότε βρίσκεσαι με ένα χέρι δεμένο στην πλάτη αν δεν δεχτείς σεξουαλικές προτάσεις από κάποιους ανθρώπους, όπως έλεγε και ο James Dean».

Μπορεί να δηλώνει στρέιτ, αλλά ο πρώην σύζηγος της Patricia Arquette, δηλώνει ανοιχτά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει έρωτα με έναν άνδρα. « Είσαι ανοιχτός σε αυτούς τους πειραματισμούς όταν είσαι νέος. Για μένα, έναν φτωχό ηθοποιό που ζούσε στο Los Angeles, ήταν ένα μέσο ώστε να εξερευνήσω τη σεξουαλική μου ταυτότητα» και προσθέτει «Σίγουρα για μένα, λόγω της παιδείας και της προέλευσης μου από τη μεσαία τάξη, κάποια πράγματα δεν θα τα είχα δοκιμάσει και δε θα είχα έρθει αντιμέτωπος με μερικές από τις προκαταλήψεις μου, αν δε μου τα είχε επιβάλει η πείνα».

Ο ηθοποιός τελειώνει αναφέροντας ότι έχει «επιλέξει» να είναι στρέιτ «γιατί είναι γραμμένο στο DNA μου», αλλά συμπληρώνει « Όπως έλεγε και η μητέρα μου, δε μπορείς να πεις οτι δε σου αρέσει ένα φαγητό, αν δεν το έχεις πρώτα δοκιμάσει».

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!