Η Lady Gaga τραγούδησε για τον 14χρονο άδικοχαμένο Τζέιμι

26/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το Σάββατο βράδυ, στο iHeartRadio Festival, στο Λας Βέγκας, η Lady Gaga αφιέρωσε το τραγούδι της “Hair” στον Jamey Rodemeyer, τον 14χρονο που έδωσε τέλος στη ζωή του, την περασμένη εβδομάδα, επειδή τον παρενοχλούσαν στο σχολείο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

“Χάσαμε ένα Μικρό Τέρας αυτή την εβδομάδα.” είπε η Gaga, ενώ στην οθόνη έπαιζε ένα video, φόρος τιμής, στον αδικοχαμένο Τζέιμι. Στο video του, για τους σκοπούς του “It Gets Better”, ο Τζέιμι είχε αναφερθεί στην Gaga και την μουσική της, καθώς μιλούσε για τα πράγματα που τον βοηθούσαν να επιβιώνει καθημερινά στο σχολείο.

Πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο Τζέιμι έγραψε στην Gaga, μέσα από τον λογαριασμό του στο tweeter: “@LadyGaga Αντίο, Μητέρα-Τέρας. Σ΄ευχαριστώ για όλα όσα έκανες… χέρια ψηλά για πάντα.”

“Έγραψα αυτό τον δίσκο για να δείξω πως η ταυτότητα σου είναι το σημαντικότερο πράγμα, όταν είσαι στο σχολείο,” είπε η Gaga. “Απόψε Τζέιμι, ξέρω ότι είσαι εκεί ψηλά και μας κοιτάς. Δεν είσαι θύμα. Είσαι ένα μάθημα για όλους μας”.

Την ώρα που τραγουδούσε, μια συγκινημένη Gaga, γύρισε στο κοινό και είπε, “Το Bullying είναι για τους άχρηστους.” Η Gaga έχει υποσχεθεί να συναντηθεί με τον πρόεδρο Ομπάμα, για να δημιουργηθεί ένας νόμος εναντίον του bullying. “Δεν θα σταματήσω τη μάχη. Αυτό πρέπει να σταματήσει,” έγραψε στο tweeter της. “Η γενιά μας έχει τη δύναμη να δώσει ένα τέλος. Κάντε trend το #MakeALawForJamey”.

Πηγή: Zap2it




Δες και αυτό!